Wordt ook partner

Partnership

Via ons platform lever je eenvoudig de nutsvoorzieningen aan jouw klanten, of wij helpen ze met het aansluiten hiervan. 

Start direct een samenwerking

Biedt eenvoudig onze waardevolle diensten aan jou klanten aan tijdens een verhuisbeweging. Via ons innovatieve platform sluit je eenvoudig voorzieningen aan zoals gas & stroom, tv & internet, water, zonnepanelen en meer. 

De voordelen van Utility Direct

Of plan zelf vrijblijvend een afspraak in

Hoe werkt onze samenwerking?

Meld je aan

Meld u aan via bovenstaand aanmeld formulier. Als u liever zelf een afspraak wil inplannen gebruik dan het formulier hieronder of bel ons!

Wij nemen contact op

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over hoe we uw klanten kunnen koppelen aan de voordeligste producten binnen 24 uur.

Plan een demo in

Wij komen op afspraak langs om onze werkwijze toe te lichten aan uw medewerkers. Dit kan fysiek of digitaal. Hierna kunt u direct van start gaan.

Ga van start

Gefeliciteerd! U bent nu klaar om gebruik te maken van al onze diensten. Gebruik de inspectie app en ons CRM voor al uw leads.

Met wie werken wij samen?

Dit zijn enkele voorbeelden van het soort partners waar wij mee samenwerken. Wil je wel graag een samenwerking met ons aan gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verhuurmakelaars

Onze flexibele contracten en deskundige ondersteuning maken het werken met ons gemakkelijk voor verhuurmakelaars. Daarbovenop ontvangt u ook een vergoeding per klant

Verkoopmakelaars
Bij het verkopen van een woning is het aan u om de nutsvoorzieningen te regelen. Via ons platform kunt u dit snel en eenvoudig regelen voor al uw klanten. Ook haal je een vergoeding binnen voor elke klant die je binnenhaalt.
Bedrijfsmakelaars

Als u op zoek bent naar een partner voor het leveren van energie, internet en telefonie aan uw bedrijfsmakelaars, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een all-in-one oplossing voor al uw nutsvoorzieningen.

Woning Corporaties

Onze energie is betrouwbaar, duurzaam en concurrerend geprijsd en onze internet- en telefoniediensten zorgen voor een betrouwbare verbinding. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Relocatiebureaus

Biedt uw klanten betaalbare nutsvoorzieningen met ons uitgebreide aanbod van energie, internet en telefonie. Voor elke klant pak jij dan nog een extra vergoeding.

Financieel Dienstverleners
Onze diensten zijn betrouwbaar en efficiënt, zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkste is: het verlenen van financiële diensten aan uw klanten.
 

Utility Direct maakt het net wat makkelijker

Geniet gratis van ons scala aan extra functionaliteiten speciaal voor vastgoed professionals

De Inspectie app

Leads worden via digitale formuleren snel verstuurd en daardoor worden aanvragen zeer snel behandeld. Daardoor halen wij de hoogste conversie in de markt.

CRM systeem

Eenvoudige CRM systeem voor het doorgeven van leads, ontvangen van facturen, inhuren van vakmannen en meer.

onafhankelijke vergelijker

De enige onafhankelijke vergelijker met de beste particuliere en zakelijk deals, hoogste vergoedingen in de markt en de meeste leveranciers met het grootste aanbod.

Wordt ook zakelijke partner

Als zakelijk partner profiteer jij van de Utility Direct App waarin jij al jouw zaken kunt regelen in één mooi overzicht.

Wij blijven doorgroeien

Wij werken met partners door heel Nederland en België. Partner worden met ons is geheel vrijblijvend en wij vragen hier niks voor. Sterker nog het levert jou extra inkomsten op als we jouw klanten kunnen helpen met het ontzorgen van de verhuisbeweging.

Diensten die wij leveren

0

Partnerships die wij hebben

0

Partnership aanvragen

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact op om de details te bespreken.