Alles op een rij

Alle Utilities

Internet

De beste deals voor internet vinden

Ontdek snelle en betrouwbare internet oplossingen in Nederland.

Nederland staat bekend om zijn snelle internet en staat op de 5e plaats in de wereld. Met verschillende aanbieders die internet aanbieden via kabel, ADSL/VDSL en glasvezel, kan het kiezen van de juiste aanbieder een uitdaging zijn. Maar met Utility Direct is het instellen van internet eenvoudig en handig. Wij hebben vaak betere deals dan je online kunt vinden.

De beste pakketdeals

Internetaanbieders in Nederland bieden verschillende pakketdeals aan. Je kan vaak kiezen of je hier TV en/of landlijn telefonie bij wil. Wij helpen je met het kiezen van het juiste pakket dat bij jou past.. Zodra het contract met de aanbieder is ondertekend, sturen ze of een installatieteam of geven ze je de gereedschappen om je internet op te zetten. Houd er rekening mee dat het proces tot drie weken kan duren.

Verbind je met Utility Direct

Bij Utility Direct maken we het je gemakkelijk om verbonden te raken. Of je nu internet, TV of vaste telefoonie nodig hebt, we vergelijken alle toonaangevende aanbieders om de beste deal voor je te vinden. We streven naar speciale deals voor onze klanten en kunnen vaak een beter aanbod krijgen dan op de website van de aanbieder. Laat ons je helpen het beste internetaanbod voor je te vinden.

Voordelig Internet en Televisie

Wij zorgen voor de beste deals voor jouw internet en/of tv pakket.

Stroom en gas

Ben je op zoek naar betrouwbare en betaalbare energie oplossingen bij een verhuizing naar of binnen Nederland? De Nederlandse energiemarkt is sinds 2004 geprivatiseerd, waardoor je een groot aantal leveranciers hebt om uit te kiezen.

Meestal is jouw woning al aangesloten op gas en elektriciteit. Het enige wat je nog hoeft te doen, is een geschikte leverancier vinden en de diensten overdragen op jouw naam. En wij zijn hier om u te helpen dit zo snel en eenvoudig mogelijk te maken en je de best mogelijke deal te bieden.

Wij bij Utility Direct zijn de enige onafhankelijke vergelijker voor een eerlijke vergelijking. Wij werken met de grootste leveranciers, of je nu elektriciteit, gas of beide nodig hebt, er zijn tal van energieleveranciers om uit te kiezen, elk met een verschillende aan tarieven en pakketten. Sommige leveranciers bieden bijvoorbeeld lagere tarieven, terwijl anderen zich richten op duurzame energie-opties zoals windenergie, zonne energie of waterkracht.

Via onze website kan je eenvoudig een aanvraag indienen en wij zorgen dat jij de beste deal krijgt voor de best mogelijke prijs. Wij regelen het voor je, helemaal gratis!

Bespaar op gas en stroom

Bij Utility Direct zit jij alleen aan de beste deal die beschikbaar zijn op de energiemarkt.

Mobiel

Een mobiele telefoon abonnement opzetten in Nederland is eenvoudig met deze drie opties:

Optie 1: Telefooncontract

Bij het instellen van je mobiele telefoon in Nederland, kun je een telefooncontract overwegen. Hierbij koop je een nieuwe telefoon met een vast pakket. Let wel op: sommige providers willen geen contract afsluiten met personen zonder Nederlandse bankrekening.

Optie 2: SIM-only contract

Een andere optie is het afsluiten van een SIM-only contract. Je koopt dan geen telefoon, maar een abonnement waarmee je kunt bellen, sms’en en mobiele data gebruiken. De kosten zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. SIM-kaarten zijn online gratis verkrijgbaar.

Optie 3: Prepaid SIM

Een derde populaire optie onder Nederlanders is prepaid. Hierbij ontvang je een gratis SIM-kaart en vul je zelf je beltegoed aan aan het begin van elke maand. Dit is de makkelijkste optie en je komt nog steeds in aanmerking voor deals voor oproepen, sms’en en mobiele data. Prepaidkaarten bieden goedkope pakketten aan, inclusief de mogelijkheid om hetzelfde nummer zonder extra kosten te behouden.

Als je telefoon ontgrendeld is en compatibel met het Nederlandse netwerk, heb je de vrijheid om een provider te kiezen. Als je vorige provider een aanwezigheid heeft in Nederland, kan het handig zijn om bij hetzelfde bedrijf te blijven.

Voor Nederlanders is de keuze tussen prepaid SIM en een mobiel telefooncontract. Prepaid SIM’s zijn over het algemeen de makkelijkere optie en bieden gebruikers meer vrijheid, omdat het niet nodig is om een langdurig contract af te sluiten. Anderen geven echter de voorkeur aan de veiligheid en kostenbesparingen van een mobiel contract. Over het algemeen zullen je oproepen, sms’jes en mobiele data goedkoper zijn bij een contract als je je telefoon veel gebruikt. Dit kan een goede optie zijn als je van plan bent om langdurig in Nederland te blijven of als je de nieuwste smartphone wilt hebben.

Wil je meer weten over het instellen van je mobiele telefoon in Nederland? Neem dan contact op met ons. Wij werken samen met elke provider in Nederland en helpen je de beste keuze te maken. 

Voordelig Mobiel

Wees altijd en overal bereikbaar via jouw telefoon

Wateraansluitingen

Water in Nederland

Het Nederlandse waterleidingnet is niet geprivatiseerd, wat betekent dat individuen in Nederland niet hun eigen waterleverancier kunnen kiezen. Voor expats die naar Nederland verhuizen, heeft het Nederlandse watersysteem een van de hoogste waterkwaliteiten in Europa. Waterleveranciers zijn toegewezen aan specifieke regio’s in het hele land en kunnen niet worden gekozen door consumenten. Om de leverancier voor jouw gebied te vinden, bezoek je eenvoudigweg www.vewin.nl en voer je jouw postcode in het vak “Zoek uw waterbedrijf” in of neem contact op met jouw lokale gemeente voor meer informatie. Het registratieproces is probleemloos en kan gemakkelijk worden voltooid via de website van de leverancier.

Belangrijkste waterleveranciers

Er zijn momenteel 10 waterleidingbedrijven in het land die water produceren en distribueren, waarbij het specifieke bedrijf wordt toegewezen op basis van jouw locatie. Als je naar een nieuw adres verhuist, is het essentieel om jouw waterleverancier op de hoogte te stellen om ononderbroken service te garanderen. Dit kan meestal online worden gedaan. Als je hulp nodig hebt bij het instellen hiervan, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen het gratis voor je regelen.

Water leverancier

Regio

Brabant Water

Noord Brabant

Dunea

Den Haag/Leiden

Evides

Zeeland en zuid holland

Oasen

Oostelijke gedeelte van Zuid-Holland

PWN

Noord-Holland

Vitens

Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland en Friesland

Waternet

Amsterdam

WBG

Groningen

WMD

Drenthe

WML

Limburg

Waterrekening

Waterrekeningen in Nederland bestaan uit twee belangrijke componenten. Ten eerste is er een verbruiksvergoeding op basis van het werkelijke waterverbruik, die doorgaans wordt aangeduid als de kraan waterrekening. Als je geen watermeter hebt, schat jouw leverancier deze vergoeding en betaling wordt meestal gedaan via maandelijkse bankoverschrijvingen of automatische incasso. Veel waterleveranciers bieden handige tools om je te helpen bij het schatten van jouw verbruik op basis van jouw huishouden.

Ten tweede is er een gemeentelijke belasting voor waterservices die onderhoud, drainage en het rioolstelsel dekt, onder andere. Deze betaling wordt per kwartaal of jaarlijks gedaan, afhankelijk van de specifieke leverancier voor jouw regio. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jouw huishouden, dus het is belangrijk om van tevoren te controleren om op de hoogte te zijn van de betalingen die je kunt verwachten.

Wateraansluiting

Voorzie jouw woning gemakkelijk van de watervoorziening van jouw regio. Zonder extra kosten.

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="]
nl_NLNederlands
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.