Stroom & Gas

De beste Gas & Stroom deals

Utility Direct biedt persoonlijk advies om je te helpen bij het regelen van de perfecte energielevering voor jouw huis. Wij kunnen je de meest concurrerende tarieven bieden voor gas en elektriciteit en het mooie is dat je niets voor onze services betaald.

Advies op maat

Wij bieden op maat gemaakt advies dat aan jouw behoeften voldoet. We werken samen met de top 20 energieaanbieders in het land om je te helpen een geschikte optie te vinden, of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijke energie of concurrerende tarieven.

Bij Utility Direct zorgen we er altijd voor dat je de best mogelijke deal krijgt. Onze contracten zijn flexibel, ons klantenserviceteam is meertalig en we rekenen nooit verborgen kosten. Het beste van alles is dat onze diensten volledig gratis zijn! Vertrouw op Utility Direct voor betrouwbare, betaalbare en duurzame energieoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen.

Waarom Utility direct voor stroom en gas?

In Nederland kan het soms lastig zijn om de juiste leverancier te vinden die aansluit aan jouw wensen. Wij van Utility Direct hebben werken samen met de twintig grootste leveranciers van Nederland om zo altijd een passende leverancier te vinden, of je nu groene stroom wil of een scherpe prijs. Wij zorgen er altijd voor dat je de beste deal krijgt, flexibele contracten, meertalige klantenservice, geen verborgen kosten en onze diensten zijn geheel kosteloos!

Stekkers, stroom en gas in Nederland

De spanning op stopcontacten in Nederland is 230 volt. Dit is hoger dan gemiddelde landen in Europa. Reizigers worden aangeraden een omvormer en een adapter voor ronde tweepolige stekkers met aardingscontacten aan de zijkant mee te nemen.

De meeste Nederlandse huishoudens gebruiken gas om te koken, voor de centrale verwarming en om water te verwarmen.

Nog vragen?

Neem contact met ons op!
Onze support staat altijd voor u klaar met persoonlijk advies.
Waarom Utility Direct zo veel gekozen wordt
nl_NLNederlands