Wij jagen op de allerbeste deals​

Het onderzoeken en vergelijken van aanbiedingen van de gehele markt om de beste deals te vinden is onze passie. Ons team volgt de markt nauwlettend en zoekt continu naar voordelige opties die passen bij de behoeften en het budget van elk van onze klanten.

Utility Direct op de Expat Fair 2023

Maak kennis met Utility Direct via onze presentatie op de Expat Fair 2023. Wij zijn je partner voor nutsvoorzieningen en verhuizingsdiensten. Deze beelden laten zien hoe wij expats en nieuwkomers helpen bij een vlotte overgang naar hun nieuwe woning, met handige alles-in-één oplossingen voor nutsvoorzieningen. Ontdek hoe we ons inzetten om uw verhuisproces moeiteloos te maken en je te verwelkomen in uw nieuwe thuis.

Missie

Onze missie is om het leven van mensen te vereenvoudigen door uitstekende nutsvoorzieningen en naadloze verhuizingsdiensten te bieden, met een focus op klanttevredenheid en duurzaamheid.

Visie

Onze missie is om het leven van mensen te vereenvoudigen door uitstekende nutsvoorzieningen en naadloze verhuizingsdiensten te bieden, met een focus op klanttevredenheid en duurzaamheid.

Doelen

1. Hoogste klanttevredenheid: We willen onze klanten steeds beter bedienen.
2. Uitbreiding: We willen groeien en nieuwe markten betreden.
3. Samenwerking: We geloven in samenwerking voor succes.

Image of Amsterdam near our office

Services vanuit het bruisende hart van Amsterdam.

Welkom bij Utility Direct, gevestigd in het betoverende hart van Amsterdam. Wij zijn trots om u onze hoogwaardige diensten aan te bieden op een locatie die bekend staat om zijn levendige cultuur, historische charme en internationale sfeer.

In ons kantoor in Amsterdam brengen we de dynamiek van deze bruisende stad samen met onze expertise in nutsvoorzieningen en expat services. Onze centrale ligging stelt ons in staat om snel te schakelen en nauw samen te werken met verschillende energieleveranciers en dienstverleners om de meest voordelige deals voor onze klanten te vinden.

"Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners kunnen we onderhandelen en exclusieve deals veiligstellen die onze klanten niet elders kunnen vinden."

Beste Deal Garantie

Ons toegewijde team volgt de markt nauwlettend en zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om de meest voordelige deals te vinden. Of het nu gaat om nutsvoorzieningen, internetabonnementen, verzekeringen of andere services, we streven ernaar om onze klanten de best mogelijke prijzen en voorwaarden te bieden.

Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners kunnen we onderhandelen en exclusieve deals veiligstellen die onze klanten niet elders kunnen vinden. We begrijpen dat elke klant uniek is, met verschillende behoeften en budgetten. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke situatie van elke klant.

Image of making a deal
energy prices netherlands

Een liefde voor duurzaamheid

Bij Utility Direct geven we veel om duurzaamheid en het leveren van milieuvriendelijke diensten in al onze services. We begrijpen het belang van het verminderen van onze ecologische impact en streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden aan onze klanten.

Bij Utility Direct zijn we vastbesloten om duurzaamheid te integreren in al onze diensten, zodat we een positieve impact kunnen hebben op het milieu en een betere toekomst kunnen creëren voor volgende generaties.

We werken samen met energieleveranciers die investeren in groene energiebronnen en duurzame praktijken. Hierdoor kunnen we onze klanten helpen bij het kiezen van duurzame energieopties die bijdragen aan een schonere en gezondere leefomgeving.

"We streven ernaar om expats te ontzorgen en hun leven in Nederland te vereenvoudigen. Onze missie is om hen een helpende hand te bieden gedurende het gehele proces"

Een begrip voor expats

Bij Utility Direct begrijpen we de complexiteit en uitdagingen die gepaard gaan met het verhuizen naar een nieuw land. Daarom streven we ernaar om expats te ontzorgen en hun leven in Nederland te vereenvoudigen. Onze missie is om hen een helpende hand te bieden gedurende het gehele proces, vanaf het moment dat ze hun nieuwe avontuur beginnen tot aan het settelen in hun nieuwe land.

We gaan verder dan alleen het regelen van nutsvoorzieningen. We bieden op maat gemaakte expat services die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke expat.

Image of how UD helps their customers
Image of happily starting a partnership

Samenwerking lijdt tot innovatie

Bij Utility Direct geloven we dat sterke samenwerkingsverbanden de sleutel zijn tot succes en het leveren van waarde aan onze klanten.

We streven er voortdurend naar om nieuwe en waardevolle samenwerkingen aan te gaan. Of het nu met woningcorporaties is om onze hoogwaardige services direct aan te bieden aan nieuwe klanten, of met utility bedrijven om de beste deals te kunnen aanbieden, we geloven dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Bij Utility Direct zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners die onze visie delen en samen met ons willen streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

nl_NLNederlands